Maintenance mode

Yes. Just nu bygger vi om, men snart kommer vi att kunna bli drönarpartners igen. Good news, va? Här kommer du att som vanligt kunna hyra drönare för egen filmproduktion, hyra drönare med pilot eller köpa stockfilm av skandinavisk karaktär från våra erfarna flygfilmsfotografer. Vi ses snart igen.
Asset 6

Hyr Drönare

Hos oss på Rent a Drone kan du hyra lättmanövrerade drönare med superb bildkvalitet. Perfekt för det lilla produktionsbolaget, reklambyrån eller InHouse-avdelningen.

Asset 5

skissa med vår filmstock

I vårt filmarkiv hittar du flygfoto av skandinavisk karaktär, både i form av film och stillbild. Ladda ner våra skissfilmer gratis för din testklippning, så att du vet att du har hittat rätt klipp.

Asset 4

Köp stockfilm

När du har hittat rätt filmklipp eller foto, så är det enkelt att bli kund hos oss. Som företag registrerar du enkelt era uppgifter och kan handla eller hyra av oss på faktura. Som privatperson går det utmärkt att handla med kreditkort via vår partner Stripe™.

Rent A Drone™ ägs och administreras av BARR Bureau © 2020.

Tack för din bokning!

Vi har tagit emot din förfrågan och återkommer med offert så snart som möjligt!

Fly safe 🛸,
teamet på rentadrone.se

New
arrival

SNART PÅ LAGER

AUTEL EVO II

UPGRADING YOUR DRONE GAME

Låt oss inse det, en ny spelare har dykt upp på drönarhimlen. Det är inte heller vilken som helst. Autel EVO II levererar i olika utföranden upp till 8K, värmekamera i 8K, 48MP stillbild – alltid i 10bit. 

Vi ser fram emot att snart kunna erbjuda dig världens mest högupplösta drönare i bärbart format! 

preloader